coaching, mentoring, tanácsadás

CREATIVE COACH

CREATIVE COACH

77 Tanulságos történet vezetőkről coachoktól

2016. szeptember 20. - Kövesdi Mátyás

Az a megtiszteltetés ért, hogy annak a 33 szerzőnek az egyike lehettem, akik Komócsin Laura legújabb könyvében megoszthattuk egy érdekes történetünket, amit coachként éltünk át. 

Szívből jövő öröm és megtiszteltetés, hogy a coaching szakma legnagyobbjainak írásai között az én történetem is helyet kapott. 

Az jár a fejemben, hogy mit adott nekem a coaching eddig:

- A tanulás az önfejlesztés örömét

- A segítés adta örömöt

- A munkám kiteljesedését

- Számos fantasztikus barátot

- Blogot és az írás élvezetének újrefelfedezését

- Egy klassz rádió interjút, egy nagyon klassz riporterrel

- Publikációt a fenti könyvben

- Előadásokat konferenciákon, illetve cégeknél

- Kapcsolatokat

- Elismeréseket, mint a Mentor Oscar egyéniben és céges pályázóként is

- Cégalapítás élményét

- A magasztos dolgok mellett anyagiakat

 

Miért fontos ez,? Mert a coaching számomra olyan, ami folyamatosan motoszkál bennem, foglalkoztat és tölt energiával. Egy olyan fontos dolog az életemben, amitől teljesebbnek érzem magam. Jóféle dolog, hogy a legkedvesebb tanáromat idézzem. 

Nem önfényezésnek szánom ezt a bejegyzést, hanem bíztatásnak. Keresd meg azt a dolgot, amiben megtalálod azt, amit nekem a coaching ad. Éld át te is azt az élményt, hogy a befektett sok óra, elröpül, nem fáraszt, hanem inkább energizál. 

Egy ismerősöm, a varrásban találta meg magát, egy másik a futásban, a harmadik ékszereket készít használt kávé kapszulákból. Egy valami közös bennünk, mindannyian nagyon lelkesen beszélünk arról, amiben örömöt lelünk.

Téged mi az ami így tölt?

A bejegyzés trackback címe:

https://creativecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr5211731801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása